Informaţii despre livrare

METODE DE LIVRARE
 
Livrarea prin curierat rapid
Coletul va merge la adresa meniţonată în comandă şi va fi înmânat personal destinatarului de către curier.
Pe colet vor fi trecute datele dumneavoastra de contact, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge uşor la destinaţia menţionată. Este aşadar important să ne comunicaţi, în formularul de comandă, un număr de telefon la care curierul să vă poată contacta în caz de necesitate.

Livrare prin poştă

La scurt timp de la confirmarea comenzii (3-5 zile), veţi primi în cutia poştală un aviz prin care sunteţi informat de sosirea pachetului la oficiul poştal de care aparţineţi. Din acel moment, aveţi la dispoziţie 10 zile pentru a vă prezenta la oficiul poştal (cu buletinul de identitate şi, eventual, cu avizul), solicitând ridicarea pachetului. Trebuie avut în vedere faptul că, dupa 10 zile de neprezentare, Poşta Română returnează coletul expeditorului.
 
Menţiune importantă: Au existat numeroase cazuri în care, deşi coletul sosise la oficiul poştal, avizul de înştiinţare de la Poşta Română nu a ajuns în căsuţa poştală a destinatarului. Pentru a preîntâmpina astfel de situaţii, vă rugăm să păstraţi mesajul de confirmare pentru fiecare comandă plasată. Astfel, dacă în maximum 5 zile de la confirmarea comenzii pe www.magazin.edituraromghid.ro nu aţi primit un aviz în cutia poştală, vă rugăm să verificaţi personal, la oficiul poştal de care aparţineţi, dacă a sosit coletul cu produsele comandate de dumneavoastră.