Politica de confidenţialitate

ROMGHID SRL, în calitate de proprietar al site-ului www.magazin.edituraromghid.ro, se angajează să nu transmită datele furnizate de utilizatorii site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul comunicării cu clienţii săi, al confirmării comenzilor şi întocmirii facturilor fiscale, şi al informării clienţilor cu privire la funcţionarea site-ului şi a unor oferte speciale sau promoţii ale societăţii.

ROMGHID SRL este înregistrată în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub nr.  ________ din __/__/_____.

ROMGHID SRL va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe www.magazin.edituraromghid.ro, privind evoluţia şi statusul comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

edituraromghid.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.magazin.edituraromghid.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

www.magazin.edituraromghid.ro poate să colecteze şi alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume şi versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alţi parametri) furnizaţi de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site şi pot fi folosite de către ROMGHID SRL pentru a îmbunătăţi serviciile oferite Clienţilor sau Utilizatorilor săi, sau cu scop statistic; excepţie face cazul în care sunt încălcate prevederi ale documentului, în eventualitatea cazului în care rezultatul acţiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea ROMGHID SRL şi/sau al eventualilor terţi cu care ROMGHID SRL are contracte de parteneriat în acel moment.

ROMGHID SRL nu răspunde pentru defecţiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduită baza de date care conţine aceste date.

ROMGHID SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul site-ului www.magazin.edituraromghid.ro, precum şi Politica de confidenţialitate şi Termenii şi conditiile, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi fost de acord să le respectaţi.

Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul ROMGHID SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o inţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanţa judecatorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul ROMGHID SRL.

Pentru informaţii, sesizări sau reclamaţii, vă rugam să ne contacaţi la adresa office@romghid.ro